16 januari 2013

I belong with you, you belong with me, you're my sweet...


Hej där!
idag har jag vilodag då jag varit 3 dagar i sträck på gymmet, lite väl mastigt för en nybörjare som jag.
Igår när jag vaknade kunde jag inte riktigt gå haha, hade gått överallt på byn under måndagen (skola, kommun, jobb, handla åt jobbet, sen möta upp barn på skolan för att följa till Regnbågen.) + varit på gymmet för instruktion och schema planering med Christoffer och han körde hårt med mig speciellt på ben övningarna... Och igår så städade jag och tvättade så de blev ju mycket spring upp och ner för trapporna och hit och dit + att jag hade 1 lektion på skolan. Och sen på kvällen gick jag till gymmet och körde 30 min löpning på bandet och sen 35 min styrka och när jag sen skulle gå hem mådde jag jävligt illa haha, men jag tror jag hade ätit lite lite under dagen igår så det var nog både det och att jag tog ut mig rejält.

Därför har jag vilodag idag och har varit och handlat för ett tag sen, annars har jag tagit det lugnt för det mesta, vaknade strax efter 8(av mig själv?!) har läst på lite om återhämtnings kost som jag kanske borde haft igår, hehe åt en banan och så vart det bättre för bananer är ju bra återhämtning har jag hört, hare nu köpt russin för de var tydligen också bra återhämtning.

Ska strax börja tillaga kycklinggryta som de blir att äta till middag, jag tar med mig och äter på jobbet och Andreas får värma upp när han kommer hem :)


Känns skönt att jag hittat en Funlight smak som passar till kvargen har haft svårt för det där då jag absolut aldrig gillat funlight då det blir så strävt och äckligt på tungan... men nu så, wild berries is the shit!
Synd bara att Andreas blivit galen i det så nu får man inte ha de för sig själv längre.... hehe

Igårkväll efter träningen körde jag tvättning av håret med bara tvättbalsam och vårdandebalsam i längderna och extra mycket i topparna och det kändes som att det skulle vara jätte flottigt när jag hade sköljt ur det, men det är ju helt skönt nu i håret, gick lätt att kamma igenom och är inte alls fett. Dock så kliade det lite i hårbotten när jag lät det verka, men efter allt som jag läst verkar det vara något som de flesta upplever, det enda negativa var att Coops balsam som jag använde som tvättbalsam luktade inte gott.... men jag kör med det ett tag och så får jag se om jag hittar något liknande som luktar bättre ;) För alla Maria Nila produkter som jag köt nu luktar ju som himmelriket, mums!
har tagit en före bild och tänkte ta en efter bild efter ca 2 veckor :)
Mamma ska toppa mitt hår någon dag också för topparna är nötta av allt plattande som jag gjort nästa varje dag nu en period. Men har inte plattat nått sen jag började med BM.
dock så har jag ju köpt ett värmeskydd från Maria Nila som är godkänt som jag ändå sprayar i efter hårtvätt.



Igår kom Andreas hem med en bukett tulpaner till mig, gullig som han är!
älskar dig ;)



Var lite pysslig i går så jag gjorde en burk med tulpaner, de blev ju som fint.



Egentligen borde jag skriva på Specialpedagogiken just nu... men finns inte intresset där är det svårt.
+ att har man en sur*itta till lärare så vill jag bara göra enkom, men det drabbar i slutändan bara mig.


Precis så tänker jag.


Love.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar